BAZAAR OVERSTEGEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1118 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bazaar Overstegen. Meer weten? Ontdek meer

11 jul 2024 om 5:22 Kapsalon was erg goed alleen veel te veel voor 1 persoon
8 jul 2024 om 18:44 Snel kwa bezorging en eten was heet (warm ) dus wederom uitstekend
6 jul 2024 om 19:16 Ruim optijd bezorgd, heerlijk eten. En goedkoop
5 jul 2024 om 15:29 We moesten lang wachten op de bestelling. De kapsalon en durum zijn erg goed, maar de pizza is erg flauw van smaak en droog.
30 jun 2024 om 19:56 Voor de 2e keer dat de pizza (saus) mega zoet smaakte! Niet lekker! De kip shoarma smaakte ook niet zoals vroeger, ook geen lekkere groente vulling. Ik zal niet gauw een bestelling meer doen, jammer.
23 jun 2024 om 20:29 We blijven tevreden! Lekker eten, nog warm bij bezorging en altijd netjes op tijd
15 jun 2024 om 21:02 Het eten was prima en netjes op tijd. Volgende keer bestel ik daar weer
15 jun 2024 om 19:14 Bezorging eerder dan werd vermeld in de mail Eten was top, grote porties en goed van smaak
12 jun 2024 om 5:45 De bezorger was een kwartier te laat. Het vlees was veel te zout, pitabroodje een week oud zo te zien, niet te eten
9 jun 2024 om 19:07 Eten was koud en er zat geen drinken bij terwijl ik dit extra besteld hadt
9 jun 2024 om 1:15 Snel en goed en vriendelijke bezorger top.
8 jun 2024 om 19:46 Eten was ijskoud